Действуют специальные условия для государственных и коммунальных предприятий!

ЗВОНИТЕ!


продажа продуктов оптом в Киеве

Цены указаны с 20% НДС

Відправте повідомлення
і ми до Вас зателефонуємо


задаи питання консультантам ООО Арго Поділля

 

Рис зі складу придбати

Рис зі складу придбатиХочете у постачальника зі складу рис придбати для свого магазину або ресторану? Наша фірма пропонує велику різноманітність круп від різних виробників й в різному фасуванні. Ви можете залишити замовлення на обрані позиції з асортименту і надамо товар ми швидко в необхідній кількості. На продукцію нами дається супровідна документація, терміни доставки і всі умови Ви можете знайти на сайті. В персональній консультації по товару та умовам ми не відмовимо.

Плануєте хороший рис зі складу придбати? Зверніться в нашу компанію, і якісна крупа буде надана оперативно на відмінних умовах.


Придбати рис зі складу сьогодні не проблема, дефіциту в такій крупі ми ніколи не спостерігаємо. Залишити замовлення Ви можете найбільш зручним для себе способом, придбати крупи можна на умовах передоплати або ж оплатити товар при отриманні. На нашому складі підтримуються всі необхідні умови для зберігання круп, і ми контролюємо терміни придатності. Зі складу рис придбати може кожен, ми відкриті для співпраці з різними організаціями і фірмами. Комплексно можна у нас замовити і безліч інших продуктів харчування за насправді лояльними цінами. Ми співпрацюємо безпосередньо з виробниками, імпортерами та дистриб'юторами. Якість товару з асортименту можемо гарантувати, замовляти його у нас зручно і вигідно. Зі складу придбати рис краще у досвідченого і відповідального постачальника. Переконайтеся самі в зручності нашого сервісу і будете завжди знати, куди звертатися для вигідної покупки якісних продуктів оптом.

Якщо у Вас залишилися які-небудь питання по нашій продукції, то набирайте вищевказані на сайті телефонні номери. Співробітники нашої компанії забезпечать необхідною інформацією, дадуть розгорнуті відповіді на питання та замовлення оброблять максимально оперативно.

Потрібно якісний рис зі складу придбати? Для вигідної покупки хороших круп Ви в будь-який зручний час можете звернутися в нашу компанію.

Кошик
Товарів: 0
На суму: 0
Перейти до замовлення