Действуют специальные условия для государственных и коммунальных предприятий!

ЗВОНИТЕ!


продажа продуктов оптом в Киеве

Цены указаны с 20% НДС

Відправте повідомлення
і ми до Вас зателефонуємо


задаи питання консультантам ООО Арго Поділля

 

Рис 25 кг

Рис 25 кгПропозиція купити рис 25 кг є досить гнучким і в ньому зацікавлені переважно приватні клієнти, а також представники малого бізнесу, які закуповують такі партії на продаж. Але з якою б метою Ви не навернулися до нас, ми завжди запропонуємо Вам тільки якісні товари за доступною ціною, що особливо цінується нашими клієнтами.

На 25 кг рис може дозволити собі будь-який клієнт, а так, як у нас Ви знайдете ще й більш доступні ціни, ніж при здійсненні роздрібних замовлень в звичайних магазинах, то дана пропозиція досить затребуване. Але найчастіше до нас звертаються не тільки за 25 кг рису, але також і за цілим рядом інших круп і продуктів харчування, які Ви також можете знайти в нашому каталозі за низькою ціною.

Для того, щоб рис 25 кг купити, Вам слід зв'язатися з нашими менеджерами по телефону або приїхати особисто, після чого ми в найкоротші терміни приступимо до підготовки товарів і їх відправки. Тому всі клієнти отримують замовлені товари дійсно швидко і без особливих складнощів.

Пропозиція купити на 25 кг рис відноситься до пропозицій по дрібному опту, але у нас Ви також можете замовити товари і в більшому обсязі, якщо в цьому є необхідність. А так, як ми пропонуємо можливості щодо постачання товарів адресно до Вашого підприємства і можемо забезпечити Вас навіть товарами на постійній основі, організувавши поставки, що також є досить зручним умовою для клієнтів.

Перед тим, як рис на 25 кг замовити, або вибрати інший обсяг даного продукту, ми радимо відразу визначитися Вам і з іншими товарами, адже комплексне замовлення може зробити наші пропозиції більш доступним для клієнтів.

Кошик
Товарів: 0
На суму: 0
Перейти до замовлення