Действуют специальные условия для государственных и коммунальных предприятий!

ЗВОНИТЕ!


продажа продуктов оптом в Киеве

Цены указаны с 20% НДС

Відправте повідомлення
і ми до Вас зателефонуємо


задаи питання консультантам ООО Арго Поділля

 

Гречка 25

Гречка 25Якщо Вам потрібна гречка на 25 кілограм або більше, але Ви не знаєте, де її знайти як для разових, так і для регулярних поставок, тоді Ви можете звернутися за цим до нашої компанії. Адже у нас Ви знайдете десятки найрізноманітніших товарів, включає в тому числі і різноманітні крупи, які є одним з основних товарів в нашому каталозі, і які дуже затребувані серед клієнтів.

Пропозиція замовити 25 кілограм гречки є досить вигідним в нашій компанії, так як вартість на неї буде трохи нижче, ніж в звичайних магазинах, але в той же час Ви можете розраховувати на більш доступні ціни. Тому нас не рідко вибирають в якості основного постачальника як малі, так і великі підприємства, в тому числі вони користуються пропозицією купити гречку на 25 кіло.

Наша гречка 25 кілограм популярна з тієї причини, що ми закуповуємо її і інші наші крупи, а також товари безпосередньо у виробників, що робить їх гарантовано якісними, а смакові якості цього та інших товарів оцінили вже сотні клієнтів.

Крім гречки по 25 кілограм або більше, у нас Ви також можете знайти досить великий перелік круп, продукти жирової групи, консервацію і консерви, а також солодкі напої і навіть вермішель швидкого приготування від однієї з провідних українських компаній. І ми не зупиняємося на досягнутому, а стабільно намагаємося розширювати наші можливості і загальний асортимент.

Для того, щоб у нас купити гречку з 25 кілограмами, Вам достатньо буде тільки зателефонувати або навіть приїхати до нас в офіс особисто, після чого повідомити співробітникам свою адресу для доставки, а також необхідну кількість всіх товарів.

Кошик
Товарів: 0
На суму: 0
Перейти до замовлення