Действуют специальные условия для государственных и коммунальных предприятий!

ЗВОНИТЕ!


продажа продуктов оптом в Киеве

Цены указаны с 20% НДС

Відправте повідомлення
і ми до Вас зателефонуємо


задаи питання консультантам ООО Арго Поділля

 

Рис круглозерний купити оптом

Рис круглозерний купити оптомШукаєте, де можна оптом купити круглозерний рис на вигідних умовах? Ми пропонуємо Вам широкий асортимент круп і завантажити прайс на всі позиції можна на сайті. Доставку продукції ми виконуємо за короткі терміни і у нас відмінні умови для оптових замовлень. На продукцію дається вся супровідна документація і в консультаціях ми не відмовляємо. Звернутися до нас Ви можете по запропонованим телефонним номерам на контактній сторінці.

Зацікавлені рис круглозерний купити оптом? У розмаїтті асортименту круп від нашої компанії неодмінно знайдеться для Вас підходящий.


Купити оптом круглозерний рис сьогодні не проблема, на складах нашої компанії дефіциту в якісних крупах не спостерігається. Рис відомий безліччю корисних властивостей, і він відмінно поєднується з різними стравами. Рисову крупу замовляють представники ресторанного бізнесу і торгового, ми можемо її надавати для навчальних і лікарняних установ. Не відкладайте рішення купити круглозерний рис оптом і звертайтеся до нас зараз. Ви комплексно можете замовити і інші крупи за привабливими розцінками. На сайті Вашій увазі запропоновано широкий асортимент продуктів харчування і побутової хімії. Доставку товару ми здійснюємо по Києву, області та всієї території України своїм автотранспортом. Круглозерний рис купити оптом можна на умовах передоплати або за фактом отримання, наша компанія пропонує комфортні умови для разового і постійного співробітництва.

Якщо у Вас з'явилися питання по рису або інших продуктах харчування з асортименту, то нам озвучити їх можете в телефонному режимі. Персонал компанії буде радий забезпечити необхідною інформацією в повній мірі і допомогти з вибором відповідного товару.

Необхідно рис круглозерний купити оптом? Наша компанія пропонує якісні крупи і демократичні розцінки.

Кошик
Товарів: 0
На суму: 0
Перейти до замовлення