Действуют специальные условия для государственных и коммунальных предприятий!

ЗВОНИТЕ!


продажа продуктов оптом в Киеве

Цены указаны с 20% НДС

Відправте повідомлення
і ми до Вас зателефонуємо


задаи питання консультантам ООО Арго Поділля

 

Рослинна олія доставка

Рослинна олія доставкаНапевно, без рослинної олії жодна господиня не може приготувати звичні для неї страви. Рослинна, соняшникова олія необхідна для засмажки овочів в суп, для обсмажування м'яса, напівфабрикатів, солодких млинців і багато чого іншого. Існують безліч страв і випічки, в складі якої є обов'язковий інгрідіант - рослинна олія (доставка). Якщо Ви хочете замовити цей продукт в оптовій кількості, Вам доставлять його прямо з нашого складу. Рослинна олія (доставка) не псується під час його зберігання, скажімо, в сухому прохолодному приміщенні. У Вас є потреба в постійному використанні олії? У Вас відкритий ресторан, фастфуд, де смажаться пиріжки, картопля або м'ясо?

"Арго-Груп" пропонує Вам вигідно затаритися саме у нас. Ми співпрацюємо з оптовими і роздрібними клієнтами, які закуповують різні продукти, в тому числі, і рослинну олію (доставка) для своїх магазинів або ресторанів, фаст-фудів.

У нас є рослинна олія (доставка) різних методів віджиму, а саме: холодного і гарячого. Ви зможете замовляти будь-які продукти, які знадобляться Вам у Вашому кафе або магазині, а ми їх доставимо Вам. Напевно, у Вас на кухні інтенсивно використовується рослинна олія (доставка), так як на сотні страв необхідно обсмажити м'ясо, рибу, хліб, овочі або морепродукти. У будь-якому випадку, для випічки або вижарки Вашим кухарям потрібна пляшка-друга олії, і це не дивно, адже для посилення смакових якостей деякі продукти краще обсмажити.
"Арго-Груп" пропонує Вам співпрацювати з нами в сфері поставок різних продуктів, а також рослинної олії (доставка) по Києву або по Україні.

Кошик
Товарів: 0
На суму: 0
Перейти до замовлення