Действуют специальные условия для государственных и коммунальных предприятий!

ЗВОНИТЕ!


продажа продуктов оптом в Киеве

Цены указаны с 20% НДС

Відправте повідомлення
і ми до Вас зателефонуємо


задаи питання консультантам ООО Арго Поділля

 

Купити рис в мішках по 25 кг

Купити рис в мішках по 25 кгЯкщо Вас цікавить можливість в мішках по 25 кг купити рис, то звернутися за якісним продуктом в нашу фірму можете в зручний час. Ми пропонуємо рис та інші сипучі товари в асортименті, з цінами і всіма позиціями ознайомитися можна на сайті. Доставку товарів ми здійснюємо в обумовлені терміни і надаємо всю документацію. Зв'яжіться зараз з нами зручним способом для замовлення потрібного товару.

Зацікавлені купити рис в мішках по 25 кг? Вибирайте відповідний товар на нашому сайті і залишайте своє замовлення негайно.

В мішках по 25 кг рис купити буде зручно і просто, наш товар не вимагає яких-небудь особливих умов для зберігання. Він простий у приготуванні і дуже корисний, підходить для різноманітних страв і за ціною він доступний. Купують рис та інші крупи у нас представники ресторанів, а також освітніх установ. По 25 кг в мішках купити рис буде зручно для реалізації роздрібної такого товару, він завжди добре затребуваний у населення. Ми можемо співпрацювати і на постійній основі, на сайті представлений великий вибір продуктів і відмінні умови для їх замовлення. В мішках по 25 кг рис купити буде чудовим рішенням, ми гарантуємо якість продукції з різноманітності на сайті. Співпрацюємо з перевіреними виробниками або ж дистриб'юторами ми, ми завжди раді новим замовникам.

Отримати відповіді на питання по позиціями з асортименту круп або іншої продукції можна у нас по телефону. Наші співробітники із задоволенням проконсультують і оформлять замовлення, у нас купувати товари дрібним оптом дійсно вигідно і просто.

Купити рис в мішках по 25 кг можна у нас з оперативною доставкою прямо зараз.

Кошик
Товарів: 0
На суму: 0
Перейти до замовлення