Действуют специальные условия для государственных и коммунальных предприятий!

ЗВОНИТЕ!


продажа продуктов оптом в Киеве

Цены указаны с 20% НДС

Відправте повідомлення
і ми до Вас зателефонуємо


задаи питання консультантам ООО Арго Поділля

 

Купити борошно цукор оптом


Купити борошно цукор оптомКупити борошно (цукор) оптом пропонує підприємство "Агро-Поділля" за дуже доступною ціною як в Києві, так і по всій Україні. Хочете, доставимо Вам крупу, цукор, борошно, консерви і соки в Ваш ресторан, їдальню, кафе, склад? Ви працюєте в торговій або ресторанній сфері? Тоді Вам потрібно укласти договір з хорошим постачальником таких продуктів, як соняшникова олія, крупа, борошно, цукор і консерви.

Наша компанія пропонує не тільки купити борошно, цукор оптом, але також і хімію для дому, офісу чи ресторану. Щоб не робити два різних замовлення і не переплачувати за доставку, придбайте все у нас. Наш кур'єр відвезе на Ваш склад, в Вашу кондитерську або ресторан потрібні продукти по Києву.

Вас цікавить оптове замовлення і доставка в інші регіони України? Ми хочемо порадувати Вас, так як ми здійснюємо доставку оптових замовлень. Ви можете без труднощів купити борошно і цукор оптом у виробника, з оперативною доставкою. Продукти, які Ви замовили, будуть надійно упаковані і доставлені по Києву або безпосередньо в Ваш регіон.

Ми реалізуємо якісний і не прострочений товар. Хороший асортимент круп, олії і муки - що ще може бути кращим для кондитерської або хлібобулочного підприємства? У нас замовляють щодня від тонни і більше різних круп і продуктів на вагу (крупи, цукор). Тому, купити борошно, цукор оптом можна не на ринку, а в компанії "Агро-Поділля", де все свіже і за дуже хорошою ціною.

Здійснюючи покупки продуктів і круп оптом у нас, Ви обов'язково отримаєте хорошу знижку. Ми лояльні і дуже доброзичливі до кожного клієнта, який робить оптове замовлення. Дізнайтеся у адміністратора, які в даний момент діють програми лояльності та знижки. Вам напевно сподобається купувати продукти у нас, і Ви захочете купити борошно, цукор оптом і в наступний раз.

Хочете стати нашим постійним клієнтом? Бажаєте отримувати знижку або  спеціальні пропозиції? Тоді поспішіть купити борошно, цукор оптом вже зараз.

Кошик
Товарів: 0
На суму: 0
Перейти до замовлення