Действуют специальные условия для государственных и коммунальных предприятий!

ЗВОНИТЕ!


продажа продуктов оптом в Киеве

Цены указаны с 20% НДС

Відправте повідомлення
і ми до Вас зателефонуємо


задаи питання консультантам ООО Арго Поділля

 

Рис зі складу (ціна) 

Рис зі складу (ціна)  Цікавить ціна на рис зі складу, і Ви якісний продукт хочете придбати на вигідних умовах? Наша компанія пропонує великий вибір круп від різних виробників, Ви у нас можете вибрати відповідний за всіма критеріями товар і замовити в потрібних кількостях. Терміни доставки у нас короткі й на продукцію ми видаємо всю документацію. Ви можете зв'язатися з нами в будь-який зручний час, звернувшись за вказаними контактними телефонами.

Потрібен хороший рис зі складу? Ціна на всі позиції з асортименту є в прайсі, який скачати можна прямо на сайті.


Ми пропонуємо лояльні ціни на рис зі складу та у наявності якісний товар є на нашому складі стабільно. Ви можете вибрати крупу в підходящому фасуванні і замовити її можна комплексно з іншими продуктовими товарами. Ми відкриті для співпраці з ресторанами і торговими мережами, навчальними закладами та іншими організаціями. Дивіться на сайті на рис зі складу ціни і товар обраний замовляйте негайно. Ви маєте можливість замовити у нас продукцію за передоплатою або ж оплатити її по факту поставки. Залишати замовлення можна теж більш звичним і зручним способом, ми піклуємося про зручність клієнтів. Рисова крупа у нас завжди користується великим попитом, завдяки затребуваності у населення. Її великим оптом замовляють для магазинів і місць громадського харчування. Купуйте від нашої компанії за розумною ціною рис зі складу та його якістю залишитеся задоволені. Рис відомий своїм хорошим вітамінним складом, він прекрасно поєднується з різними стравами.

Ми завжди раді забезпечити покупця необхідною інформацією по продукції та відповісти на всі питання по ній. Якщо Ви на знайшли важливих даних на сайті, то звертайтеся до нас по телефону, щоб отримати індивідуальну детальну консультацію з усіх питань.

Плануєте замовити рис зі складу? Ціна на всю продукцію з нашого асортименту адекватна і Ви шкодувати про її покупку не станете.

Кошик
Товарів: 0
На суму: 0
Перейти до замовлення