Действуют специальные условия для государственных и коммунальных предприятий!

ЗВОНИТЕ!


продажа продуктов оптом в Киеве

Цены указаны с 20% НДС

Відправте повідомлення
і ми до Вас зателефонуємо


задаи питання консультантам ООО Арго Поділля

 

Олія рослинна дрібний опт

Олія рослинна дрібний оптНа сьогоднішній день жодне підприємство в харчовій промисловості не може повністю забезпечувати себе. Для того, щоб випустити готовий продукт, необхідна сировина. Що стосується багатьох страв і продуктів, нерідко в компанії і ресторани потрібні поставки олії рослинної дрібним оптом. Це обумовлено значним поширенням даного продукту не тільки в безпосередньому приготуванні їжі в якості інгредієнта, але також і в процесі смаження. Вибрати недорога рослинна олія дрібним оптом Вам допоможе наша компанія. Ми надамо своєчасну доставку в будь-якому необхідному обсязі.

Якщо для повноцінного функціонування ресторану, кафе, булочній або заводу в харчовій індустрії Вам необхідна олія рослинна, дрібний опт може задовольнити Ваші вимоги з питань ціни, частоти поставок свіжої продукції та її обсягів.

В асортименті нашої компанії Ви знайдете все необхідне для продуктового магазину або ресторану. Завдяки тривалій співпраці з постійним постачальником дрібного опту рослинної олії не доведеться замовляти в новому місці, адже ми ніколи не втрачаємо термінів доставки. Безліч наших постійних клієнтів цінує не тільки стабільність співпраці, а й інші переваги нашої компанії, як помірні ціни на рослинну олію дрібного опту. Замовте якісні продукти, щоб переконатися в цьому самостійно.

Наберіть номер нашої компанії, який розміщений на екрані, щоб зробити недорогий, але важливий замовлення на поставки якісних вітчизняних продуктів харчування або побутової хімії, в тому числі і олії рослинної. Дрібний опт доступний як з кожним замовленням, так і в рамках тривалої співпраці.

Кошик
Товарів: 0
На суму: 0
Перейти до замовлення