Действуют специальные условия для государственных и коммунальных предприятий!

ЗВОНИТЕ!


продажа продуктов оптом в Киеве

Цены указаны с 20% НДС

Відправте повідомлення
і ми до Вас зателефонуємо


задаи питання консультантам ООО Арго Поділля

 

Гречка доставка додому

Гречка доставка додомуПотрібна гречка доставка додому? "Арго-Поділля" привезе гречану крупу в мішку до Вас додому, якщо Ви побажали зробити запас круп на тривалий період часу. Щоб зробити запас на певний час, потрібно зателефонувати на нашу фірму і домовитися про можливу доставку додому. Ми привеземо рис, пшоно, манку і вівсянку на Ваш склад, в ресторан, на виробництво або прямо додому.

У компанії "Арго-Поділля" замовляють гречку з доставкою додому, щоб було зручніше її використовувати в побутових потребах. У нас замовляють крупи як підприємства, так і приватні особи. Якщо Ваш магазин потребує постійних поставок свіжих круп, Вам потрібно підшукати хорошу фірму-склад.


Компанія "Арго-Поділля" - ось та компанія, яка зможе робити регулярні поставки в Ваш магазин, склад, ресторан або просто додому. Гречка доставка додому - це найкращий варіант, якій тільки можна придумати. Вам не потрібно буде забирати мішки де-небудь з поштового відділення і наймати таксі або автомобіль. Ми самі потурбуємося не тільки про доставку під будинок, але і занесемо мішки до Вас в квартиру.

Для багатьох українців стало звичаєм запасатися крупами та іншими продуктами, що не псується, на тривалий час. Саме для цього гречка (доставка додому) нашою компанією доставиться по Києву до Вас додому. Якщо у Вас вдома дуже люблять цю крупу, то було б непогано, якщо Ви купите її трохи в більшій кількості, ніж зазвичай.

Здійснюйте свої закупівлі разом з "Арго-Поділля", і Вам обов'язково запропонують вигідні умови для подальшої співпраці. Вам потрібна час від часу гречка (доставка додому), мішок або два? Ми впораємося з цим завданням, так як ми щодня розвозимо по Києву і області різні замовлення.

Наші автомобілі завжди в роз'їздах по місту, доставляючи замовлення для клієнтів вчасно. У Вас закінчилася гречка (доставка додому)? Тоді замовте її мішком у "Арго-Поділля".
Кошик
Товарів: 0
На суму: 0
Перейти до замовлення