Действуют специальные условия для государственных и коммунальных предприятий!

ЗВОНИТЕ!


продажа продуктов оптом в Киеве

Цены указаны с 20% НДС

Відправте повідомлення
і ми до Вас зателефонуємо


задаи питання консультантам ООО Арго Поділля

 

Оптом рис в мішках

Оптом рис в мішкахЦікавить можливість в мішках рис оптом замовити для ресторану або роздрібного продажу? Ми пропонуємо високої якості рисову крупу і привабливі умови для замовлення її в будь-яких кількостях. Доставку товару ми виконуємо за короткі терміни і надаємо по ньому всю необхідну документацію. Якщо по продукції або сервісу Вам потрібна консультація, то всі питання Ви можете задати нам в телефонному режимі за вказаними номерами.

Потрібен оптом рис в мішках? Дивіться розцінки на продукцію на сайті і залишайте замовлення у нас прямо зараз.


В мішках рис оптом придбати буде розумним рішенням, використовувати крупу в такій фасовці зручно і просто. Рисова крупа не потребує в специфічних умовах для зберігання і тому її раціонально купувати відразу великим оптом для різних цілей використання. Крупи завжди затребувані в торгових мережах і їх використовують для різних страв в ресторанах. В мішках оптом рис замовити Ви можете вже сьогодні окремо або ж комплексно з іншими крупами. Купувати у нас сипучу продукцію вигідно і просто, замовлення можна залишити звичним способом. Багато хто знає про великий вітамінний склад рису, низький вміст жиру в ньому. Він нормалізує обмін речовин і зміцнює нервову систему. Замовте оптом рис в мішках і отримаєте його вже через короткий час, ми відкриті і для формування постійної співпраці. Компанія наша співпрацює з великою кількістю великих підприємств і організацій. У нас чітка система резервування товару і о його якості нам залишають багато хороших відгуків.

Якщо за запропонованим в асортименті товаром Ви не знайшли потрібної інформації, то телефонуйте нам з усіма питаннями по запропонованим номерам. Наші співробітники розкажуть детальніше про позиції з асортименту і умови для замовлення, ми цінуємо вибір своїх клієнтів.

Хочете придбати оптом рис в мішках? Залишайте замовлення на якісну крупу у нас і о її виборі не пошкодуєте.
Кошик
Товарів: 0
На суму: 0
Перейти до замовлення