Действуют специальные условия для государственных и коммунальных предприятий!

ЗВОНИТЕ!


продажа продуктов оптом в Киеве

Цены указаны с 20% НДС

Відправте повідомлення
і ми до Вас зателефонуємо


задаи питання консультантам ООО Арго Поділля

 

Соняшникова олія в упаковці

Соняшникова олія в упаковціМасло з насіння соняшнику дуже популярне в нашій країні. Населення України використовує таке масло в їжу щодня. Звичайно, в їжу воно йде не як самостійна страва, а як компонент самих різних страв. Ним заправляють овочеві салати, макаронні вироби, а також його використовують для смаження чого-небудь. Соняшникову олію в упаковці купують часто наші люди, щоб заощадити і запастися нею надовго. У великій родині літрова пляшка витрачається протягом декількох днів. А упаковки, звичайно ж, вистачить на довше.

Соняшникову олію в упаковці купувати не тільки зручно, але також ще досить вигідно. Купуючи продукт цей дрібним оптом, можна заощадити на кожній пляшці, а значить, і в сумі. Раціональні закупівлі продуктів завжди позитивно позначаються на стані сімейного бюджету. Підприємствам громадського харчування теж зручніше буде купити такий продукт як соняшникова олія в упаковці. У кафе і ресторанах їжа готується цілий день безперервно в великих кількостях. І масло витрачається дуже активно. Закупівлі оптові в такому випадку просто необхідні.

Соняшникова олія в упаковці – той продукт, котрий в нашій фірмі можна купити на найвигідніших умовах. Ми також можемо запропонувати багато інших продуктів дрібним оптом. Телефонуйте!

Скільки пляшок соняшникової олії в упаковці? Який загальний обсяг продукту? Яка ціна упаковки? І яка вартість кожної пляшки окремо? Ці та інші питання можуть у покупця виникнути. Ми готові відповісти на кожне з цих питань та на інші. Телефонуйте і запитуйте! Дізнавайтеся умови співпраці і замовляйте!

Якщо потрібна соняшникова олія в упаковці, досить зв'язатися з нашою фірмою будь-яким зручним способом.

Кошик
Товарів: 0
На суму: 0
Перейти до замовлення