Действуют специальные условия для государственных и коммунальных предприятий!

ЗВОНИТЕ!


продажа продуктов оптом в Киеве

Цены указаны с 20% НДС

Відправте повідомлення
і ми до Вас зателефонуємо


задаи питання консультантам ООО Арго Поділля

 

Згущене молоко оптом ціна

Згущене молоко оптом цінаЦікавить згущене молоко оптом ціна? У Вас свій кондитерський цех, пекарня або просто магазин? Вам пропонуються найкращі українські марки згущеного молока, які завжди відрізняються своєю якістю в кращу сторону. Якщо Ви звикли радувати своїх покупців, і завозити завжди тільки якісний товар, то згущене молоко - це не виняток. Воно повинно бути особливо смачним і натуральним, щоб покупці могли оцінити по достоїнству Ваш товар і похвалити Вас. Зробіть свій товар конкурентним і замовляйте згущене молоко оптом (ціна) у «Арго-Поділля».

Хочете знати, які продукти ми ще пропонуємо поставляти в Ваш супермаркет? У нас є борошно, крупи та консерви. Крім того, ми доставимо яйця, соняшникова олію в Ваші магазини. Хочете купувати нормальне згущене молоко оптом (ціна)? У нас Ви зможете замовляти абсолютно все, що буде потрібно в бакалійний відділ.


Всі продукти харчування довгострокового зберігання ми зможемо Вам доставити, в тому числі, і яйця. Якщо у Вас новий магазин, і у Вас ще немає товару на полицях, радимо Вам зараз же скласти список товарів, які будуть потрібні Вам на перші дні торгівлі. У цьому списку має бути також згущене молоко оптом (ціна). Цей товар не менш необхідний, як і, скажімо, соняшникова олія. Хоч згущене молоко не так часто вживають, але зате коли господині захочеться спекти торт або печиво, то у Вашому супермаркеті згущене молоко і борошно завжди будуть. Купуйте тільки свіже згущене молоко (оптом ціна), щоб Ваші покупці поважали Вас за Вашу турботу про них.

«Арго-Поділля» доставить для Вас різні категорії товарів і продуктів, в тому числі і якісне згущене молоко (оптом ціна).

Кошик
Товарів: 0
На суму: 0
Перейти до замовлення