Действуют специальные условия для государственных и коммунальных предприятий!

ЗВОНИТЕ!


продажа продуктов оптом в Киеве

Цены указаны с 20% НДС

Відправте повідомлення
і ми до Вас зателефонуємо


задаи питання консультантам ООО Арго Поділля

 

Рис довгозерний, дрібний опт

Рис довгозерний дрібний оптЯкщо Ви дрібним оптом довгозерний рис придбати хочете, то від нашої фірми замовити його можете на відмінних умовах. Ми пропонуємо великий вибір сипучих продуктів і різних інших товарів на відмінних умовах. Замовити можете Ви якісні крупи з оперативною доставкою, залишити заявку можна у нас зручним способом. Попередня консультація по товару і вся необхідна документація буде Вам надана.

Потрібен рис довгозерний? Дрібний опт такої продукції запропонований від фірми нашої на вигідних умовах.

Дрібним оптом рис довгозерний замовляють для кафе і ресторанів, навчальних закладів та різних інших організацій. Фірма наша співпрацює безпосередньо з виробниками товару і дистриб'юторами, за якість товарів можемо ручатися. Рис відмінно поєднується з різними стравами і тому він користується великим попитом в роздрібних мережах. Довгозерний рис оптом дрібним замовити можете Ви сьогодні, і він буде найближчим часом наданий. Рис корисний і простий у приготуванні, дефіциту в такому товарі у нас не буває. Ми пропонуємо продукт на сайті в різних варіантах фасування і від різних перевірених виробників. Не зволікайте з рішенням дрібним оптом довгозерний рис замовити і в фірму нашу зверніться зараз. Наша фірма відкрита для співпраці, ми можемо регулярно поставляти для Вас продукти.

Отримати по товару додаткову інформацію та відповіді на питання по доставці можете Ви в телефонному режимі. Наші співробітники з радістю розкажуть про позиції з асортименту та замовлення на рис або інші крупи оброблять оперативно.

Цікавить рис довгозерний? Дрібний опт цього товару від фірми нашої буде вигідний.

Кошик
Товарів: 0
На суму: 0
Перейти до замовлення