Действуют специальные условия для государственных и коммунальных предприятий!

ЗВОНИТЕ!


продажа продуктов оптом в Киеве

Цены указаны с 20% НДС

Відправте повідомлення
і ми до Вас зателефонуємо


задаи питання консультантам ООО Арго Поділля

 

Олія соняшникова (упаковка)

Олія соняшникова упаковкаЯкщо Ви в відповідних за обсягом упаковках олію соняшникову хочете замовити, то можете до нас звернутися. Ми пропонуємо масло від різних виробників і в різному фасуванні, замовити відповідну продукцію можете Ви в потрібних обсягах. Терміни доставки товарів ми ніколи не затримуємо, по ним надаємо замовникам всю документацію. Консультація по товару може бути забезпечена кожному зацікавленому покупцеві по телефону.

Потрібна олія соняшникова? Упаковка підходяща може бути обрана Вами на сайті, у нас запропоновані в асортименті продукти жирової групи.

Потрібну кількість упаковок олії соняшнику можете замовити Ви для ресторану, магазину або ж їдальні в навчальному закладі. Ми співпрацюємо з різними підприємствами і продукти завжди надаємо вчасно. Масло є важливим інгредієнтом різних страв і тому на Вашій кухні або кухні підприємства воно не буде зайвим. Виберіть в необхідній упаковці олію соняшнику і залиште замовлення негайно. Наші товари зберігаються відповідно до необхідних умов, і ми контролюємо терміни придатності. Масло запропоноване від хороших і вже перевірених компаній-виробників. Не зволікайте з купівлею соняшникової олії в упаковці підходящої і зверніться до надійного постачальника. Комплексно замовити можете Ви і інші товари з асортименту, відкрита наша фірма і для постійної співпраці з Вами.

Ціни на масло від запропонованих виробників є на сайті і додатково інформацію потрібну уточнити можна по телефону. Співробітники фірми нашої з задоволенням відповідають на питання замовників, масло та інші товари купувати вигідно у нас.

Потрібна олія соняшникова? Упаковка продукту якісного коштує у нас недорого.

Кошик
Товарів: 0
На суму: 0
Перейти до замовлення